led inbouwspots laminaat

Led inbouw spots in het laminaat

Posted by

Veel mensen hebben al led inbouw spots in huis. Ten opzichte van bijvoorbeeld halogeenverlichting of gloeilampen is dit namelijk een zeer zuinige en milieuvriendelijke optie en daarnaast bieden led inbouw spots ook nog eens de mogelijkheid om je woning een mooie en sfeervolle uitstraling te geven.

Sommige mensen verlangen echter iets anders dan de “gebruikelijke” led inbouw spots in het plafond. Voor deze mensen is er de optie om led inbouw spots in het laminaat te plaatsen. Door een kamer ook eens van onderaf te verlichten, krijg je een uniek en sfeervol effect. Maar hoe kun je dit nu het best aanpakken?

Led inbouw spots met beperkte inbouwdiepte voor ieder laminaat

Omdat je voor het plaatsen van normale led inbouw spots een verlaagd plafond nodig hebt, zal je je misschien afvragen of je voor het plaatsen van vloerspots ook een speciale verhoogde vloer nodig hebt. Gelukkig is dit niet het geval: led inbouw spots voor in het laminaat zijn zo gemaakt dat ze een zeer kleine inbouwdiepte hebben. Hierdoor kunnen ze worden ingebouwd in vrijwel ieder laminaat, zonder dat je hiervoor grote verbouwingen hoeft uit te voeren. Door deze led inbouw spots met een kleine inbouwdiepte heb je dus al heel gemakkelijk een ruimte met een mooie vloerverlichting! Hieronder ziet u een foto waar de led inbouwspots zijn aangelegd door led inbouwspots leds en een vak bedrijf in laminaat.

Led inbouw spots als sfeerverlichting in het laminaat

Over het algemeen plaatst men geen grote, felle led inbouw spots in de vloer: dit kan zorgen voor een rare lichtverspreiding van onderaf en het zorgt ervoor dat je verblind kunt raken wanneer je naar beneden kijkt. In plaats daarvan wordt er in het laminaat vaak gebruik gemaakt van kleine led inbouw spots, met een diameter van ongeveer 9 millimeter. Deze geven niet al te veel licht, waardoor ze zich uitstekend verlenen als sfeerverlichting. Bovendien hoef je je ook geen zorgen te maken over de breekbaarheid van de led inbouw spots: deze kleine spots zijn zeer stevig en worden in de vloer weggewerkt, waardoor je er gewoon overheen kunt lopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *